Stadscafé Oasis

Het is vrijdag 7:53Sorry, we zijn gesloten

Zaalverhuur

Heeft u iets te vieren?

Stadscafé Oasis heeft een sfeervolle bar en diverse zalen waar u gebruik van kunt maken om uw feest te geven.
De ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest, receptie, verjaardag of huwelijksfeest.

Of zoekt u een rustige plek om te vergaderen?
Wij zorgen voor het gemak van een heerlijke dag/avond.
Wilt u graag een sfeer impressie van de zalen, maak dan een afspraak om ze te bezoeken.

Voor elke gelegenheid hebben wij wel een ruimte die wij kunnen aankleden naar uw wensen.
Neem contact met ons voor meer informatie.
Mail: Info@oasismurphys.nl

zaal pub

Zaal pub bevind zich aan de voorzijde van het pand op de eerste verdieping. U komt hier met de trap in de Murphy's pub. De zaal heeft een eigen bar tot zijn beschikking, hierdoor heeft het een leuke kroeg sfeer element voor feesten. Maar u kunt hier ook erg goed vergaderen, de open ruimte leent zich goed voor verschillende opstellingen. Door middel van de dubbele deuren kan de ruimte afgesloten worden, waardoor u in rust kunt vergaderen.

Het tapperijtje

Het Tapperijtje bevind zich aan de zijkant van het pand op de begaande grond. U heeft vanuit het Tapperijtje goed zicht op ons mooie terras. Het heeft zijn eigen ingang en kan daardoor goed afgesloten worden. De zaal kunnen wij helemaal aankleden zoals u wenst, met hoge of lage tafels. Wij kunnen een gedeelte van het terras er bij betrekken, zodat u kunt genieten van de buiten lucht. Deze ruimte leent zich goed voor vergaderingen, maar kan ook zeker omgebouwd worden tot een feestzaal.

Murphy's pub

Murphy’s pub dient zich doorgaans als uitgaansgelegenheid en is altijd geopend voor een gezellige borrel. Maar de pub is ook een mooie ruimte waar u een feest kunt organiseren. Alles is aanwezig om er een gezellige dag/avond van te maken. De discolampen kunnen aangezet worden en er is een geluidsinstallatie aanwezig, zodat u kunt kiezen welke muziek er gedraaid word. Het heeft een mooie kroeg uitstaling en de tafels kunnen aan de kant voor als er geswingd gaat worden.

Zaal oasis

Deze zaal is recentelijk gerenoveerd. Beschikt over een eigen bar en is geschikt voor de informele borrel, feesten of bijvoorbeeld een pubquiz.
De zaal is geschikt voor gezelschappen tot max. 30 personensociëteit tivoli

Sociëteit Tivoli, onze nieuwste aanwinst. Tivoli ligt op een mooie, rustige locatie niet heel ver van de centrum van Meppel vandaan. De locatie is goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Tivoli ligt op 5 minuten lopen van het station. Sociëteit Tivoli is in de nog oude stijl gerestaureerd, hierdoor hangt er een fijne en intieme sfeer. De ruimte is op te splitsen in twee verschillende kamers: de herenkamer en de bar. Hierdoor kunnen we grote groepen kwijt, maar ook een kleine setting creëren. Alles is aanwezig om er een mooi feest te maken. Aan de muur hangt er een televisie waar u gebruik van kunt maken, maar er is ook een geluidsinstallatie is aanwezig waar uw muziek op gedraaid kan worden.